Mariusz Krajczyński

Mariusz
Krajczyński

Wiceprzewodniczący Klubu Radnych "Lepszy Koszalin"

Urodzony w 1974 roku w Koszalinie. Żona Beata, córka Michalina. Wykształcenie wyższe -mgr inż. budownictwa , absolwent Politechniki Koszalińskiej. Ukończone studia podyplomowe (Uniwersytet Szczeciński) na kierunku Rynek Nieruchomości w trzech specjalnościach: Zarządzanie Nieruchomościami, Wycena Nieruchomości, Obrót Nieruchomościami oraz studia podyplomowe (US) na kierunku Zarządzanie Zasobami Ludzkimi i Potencjałem Kadrowym. Posiada uprawnienia budowlane do kierowania i nadzorowania robót budowlanych bez ograniczeń. Zawodowo związany z firmą ogólnobudowlaną "INFINIO" Sp. z o.o. (współwłaściciel). Od 10 lat działa w samorządowej radzie osiedla "Na Skarpie" (wiceprzewodniczący) ponadto jest członkiem Zarządu Polskiego Związku Inżynierów i Techników Budownictwa Oddział Koszalin (młode kadry); członkiem Północnej Izby Gospodarczej Oddział Koszalin, członkiem Grupy MADE IN KOSZALIN, członkiem Zarządu KS "GWARDIA" Koszalin, członkiem Kapituły Ogólnopolskiego Konkursu "MODERNIZACJA ROKU", Prezes Stowarzyszenia LEPSZY KOSZALIN.

Oświadczenia majątkowe:
Lepszy Koszalin